98 92 14 59 Send mail

Anno 1920

Anker Christensen A/S

Vognmandsforretning

Det er meget sjover’, når du ikke bli’r kørt over

Det er meget sjover’, når du ikke bli’r kørt over

Lastbilkaravanen startede sin Danmarksturné i Frederikshavn med ”lastbilchaufføren” Magda med sit trucker-band og sin elskede brumbasse, den store lastbil. Alle byens 1. og 2. klasser var inviteret til at høre, synge og lege trafiksikkerhed. En håndfuld lokale brumbasser – heriblandt en lastbil med hænger fra Anker Christensen – deltog i arrangementet, hvor børnene bl.a. lærte om blinde vinkler og ved selvsyn kunne se, hvor svært det er for chaufføren at se især cyklister oppe fra førerhuset.

Chauffør Thomas Jørgensen fra Anker Christensen havde været tidligt oppe for at vaske den flotte lastbil, inden han tog imod de mange skolebørn i førerhuset. Til daglig kører han med metalaffald fra landsdelens genbrugsstationer til Stena Metal i Frederikshavn, hvor det bliver sorteret og genbrugt. Alle børnene fik udleveret en refleksvest og et refleksbånd, og der var god tid til at svare på spørgsmål.

Lastbilkaravanen er en landsdækkende trafiksikkerhedskampagne, der gennemføres af ITD, vognmændenes brancheorganisation, i samarbejde med politiet og en række kommuner. I Frederikshavn var politiet til stede med en patruljevogn inkl. blå blink og sirene, og kommunen havde en cykelkampagne.

”Vi er glade for at medvirke i Lastbilkaravanen, som sætter fokus både på den nytte, lastbiler gør ved at transportere varer rundt i hele landet, og på trafiksikkerheden omkring lastbiler. Her er de yngste klasser den helt rigtige målgruppe, fordi de er nye i trafikken, når de skal gå eller cykle til og fra skole. Og kan vi være med til at forhindre bare én ulykke i trafikken, så har indsatsen virkelig været en succes,” siger vognmand Lars Christensen.

Magda med band