98 92 14 59 Send mail

Anno 1920

Anker Christensen A/S

Vognmandsforretning

Fuld fart på AC Transport og Spedition

Fuld fart på AC Transport og Spedition

Det var en rigtig beslutning, vognmand Lars Christensen tog, da han valgte at flytte sin vognmandsforretning fra Ilbro til nye lokaler hos Glaseksperten på Sprogøvej i Hjørring. For det har ført til ny vækst i virksomheden, som forventer at udvide flåden af lastbiler og dermed også få brug for flere chauffører i den kommende tid.

"Samtidig med flytningen valgte vi at splitte virksomheden op i to resultatcentre, Anker Christensen Transport og Spedition samt Anker Christensen Container- og Vognmandsforretning. Speditør Leon Andersen blev ansat til at lede Transport og Spedition, mens jeg selv fortsat står for Container- og Vognmandsforretningen. Det har givet et skarpere fokus på begge forretningsområder og bidraget til vækst begge steder," siger vognmand Lars Christensen.

Den øgede aktivitet er hidtil klaret med den eksisterende kapacitet, men Lars Christensen forventer, at der inden længe bliver brug for både flere lastbiler og flere chauffører. Anker Christensen Transport og Spedition kører dagligt flere vognlæs vinduer fra Glaseksperten til byggepladser i hele landet samt transporter for bl.a. Sundolit og Nordjyske Medier.