98 92 14 59 Send mail

Anno 1920

Anker Christensen A/S

Vognmandsforretning

Ny Scania modtaget fra Stiholt

Ny Scania modtaget fra Stiholt

Vognmand Lars Christensen har netop modtaget en fabriksny Scania lastvogn fra firmaet Stiholt. Anker Chrisensen A/S har adskillige Scania lastbiler i sin flåde, mange købt fra ny. Det er efterhånden 48 år siden, man købte den første fabriksny Scania, eller Scania Vabis, som mærket hed. Også den gang var det en af de mest potente lastbiler på markedet.

Den ny Scania er en trækker, som kommer til at køre med forskellige trailere, bl.a. tipladstrailer til transport af kartofler og almindelig trailer til distribution for Glaseksperten. Lars Christensen glæder sig over købet og den altid gode service hos Stiholt i Hjørring. Og han ved, at der hjemme i firmaet er en chauffør, der tripper utålmodigt for at sætte sig bag rattet i den ny Scania.

Ved overdragelsen af nøglen var tre generationer Christensen til stede, foruden Lars Christensen var det faderen Anker og sønnen Magnus. Det er en tradition i firmaet, at alle er med, når en ny lastbil skal fotograferes. Første gang, man købte ny Scania, var det Lars Christensens bedstefar, Jens, der indgik handelen med grundlæggeren af Stiholt, Immanuel Stiholt. Det skete på Syvsten Kro, og slutsedlen blev skrevet på en serviet. Ved fotograferingen var barnebarnet Lars med sammen med familiens elskede Collie.

ScaniaVabis web