98 92 14 59 Send mail

Anno 1920

Anker Christensen A/S

Vognmandsforretning

Nyt hovedkvarter og ny speditør

Nyt hovedkvarter og ny speditør

Vognmandsfirmaet Anker Christensen flytter fra Ilbro til Hjørring - til nyt hovedkvarter hos Glaseksperten på Sprogøvej. Her indrettes helt nye kontorer, og firmaet får ny oplagsplads til sand, grus og muldjord hos Entreprenør Johansen, Hjørring. Flytningen er et led i virksomhedens udvikling og følges op af en ændret struktur med to selvstændige resultatcentre: Anker Christensen Transport og Spedition samt Anker Christensen Container- og Vognmandsforretning.

"Vi er inde i en positiv udvikling inden for begge forretningsområder, og for stadig at kunne give alle kunder den optimale service, har vi valgt at splitte forretningen op og ansætte en dygtig speditør, Leon Andersen, til at lede transport- og speditørforretningen, der bl.a. varetager distribution og transport for Glaseksperten, Sundolit og Nordjyske Medier. Jeg vil selv fortsat stå i spidsen for container- og vognmandsforretningen, hvor vi efterhånden har over 200 containere stående på nordjyske byggepladser og et stigende antal vognmandsopgaver," siger vognmand Lars Christensen.

På billedet øverst ses Lars Christensen i den store hal hos Glaseksperten, hvor der indrettes nye kontorer til de to Anker Christensen-selskaber.

Leon Andersen web

Speditør Leon Andersen kommer fra en stilling hos Blue Water Shipping i Hirtshals. Han skal nu lede og videreudvikle transport- og speditionsdelen af Anker Christensen A/S.