KNUSNING AF BETON OG STEN: UDLEJNING AF MOBILE ANLÆG

Hos os har du mulighed for at leje en mobil betonknuser og andre typer af shredders til knusning af hårde materialer som mursten, tegl, asfalt og lignende. Vores knusningsanlæg er blandt de mest robuste, hårdføre og effektive på markedet, og selve knusningen foregår onsite. Alt efter dine ønsker for genanvendelse, kan vi efterlade materialet på stedet eller sørge for bortskaffelse jf. gældende regler.

Kontakt os i dag på tlf. 98 92 14 94  og få et uforpligtende tilbud på leje af vores forskellige betonknusere.

Lej en betonknuser til nedrivningsopgaver med mere

Det smarte ved mobile knusere er, at de kan leveres dér, hvor du befinder dig og har behov for knuserens egenskaber. Typisk udlejes maskiner til stenknusning og knusning af beton til anvendelse
  • på nedrivningspladser;
  • på modtagestationer og omlastestationer;
  • eller i grusgrave.
Uanset hvor og på hvilken adresse i landet dit projekt foregår, står vores erfarne mandskab altid klar til at hjælpe, levere og udføre den ønskede opgave grundigt og effektivt.

Minimal miljøbelastning ved genbrug af råmaterialer

Bæredygtighed og genanvendelse af materialer er først og fremmest et spørgsmål om at minimere miljøbelastningen i industrien. Men når det er sagt, er der også en økonomisk vinding i at genanvende de materialer, der kommer ud af knunsningsanlægget. F.eks. kan mursten, beton, tegl, asfalt og tilsvarende materialer indsamles, nedknuses og genanvendes som belægning, fundamenter eller fyldmateriale i forbindelse med nye anlægsarbejder og vejbygning.

Selvom der stadig er en miljøpåvirkning forbundet med knusningsarbejdet, er den miljømæssige gevinst ved genanvendelse stadig langt større set ift. de ressourcer udvinding og produktionen af nye materialer ellers kræver. Du kan således styrke din og din virksomheds egen grønne profil og samtidig minimere miljøbelastningen både lokalt og globalt.

Har du eller din virksomhed imidlertid ikke behov for at genanvende jeres materialer, er det naturligvis også muligt at få vores dygtige vognmænd til at bortskaffe affaldet jf. gældende regler. Læs mere om mulighederne for affaldshåndtering her.