Leje af isoleret container

Har du brug for at opbevare temperaturfølsomme ejendele eller materialer, der ikke tåler påvirkninger fra vind og vejr? Så kan vi anbefale dig at leje en isoleret container.

Som navnet indikerer, er denne containertype isoleret på indersiden, så man undgår fugt, kondensdannelse og frost i selve containeren. En isoleret container en særlig sikker løsning i vinterhalvåret, hvor temperaturene og vejrforholdene skifter konstant, og hvor du har brug for den bedste og mest optimale beskyttelse af dine vigtige papirer, møbler, værdifulde ejendele og lignende.

Det er imidlertid ikke kun privatpersoner, der gør brug af isolerede containere. Vi lejer også containere til erhvervskunder, som har behov for tør og sikker opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, produkter, materialer m.v.

Pris på leje af isoleret container

Hvad det koster at leje en isoleret container afhænger imidlertid af, hvor stor en kapacitet containeren skal have. Derudover er der også forskel på, om den lejes til private eller erhverv, ligesom selve længden af udlejningsperioden har betydning for den endelige pris.

Når det er sagt, er vi bevidste om udbuddet og efterspørgslen på markedet, og vi bestræber os altid på at levere den bedste service og de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Du kan altid kontakte os på telefon 98 92 14 59 for et uforpligtende tilbud, ligesom du kan finde vores samlede prisoversigter på containere til leje herunder: