Anno 1920

Anker Christensen Eftf.

Om os

Firmahistorie

Fra hestevogn i Lønstrup -  til moderne vognmandsforretning i Vendsyssel

Det hele startede i 1920, hvor Anders Christensen med hest og vogn etablerede entreprenørforretning i Lønstrup. I 1930 blev hestene skiftet ud med 2 Ford T med sønnerne Jens og Henning ved rattet.

Tiden gik og i 1949 overtog sønnen Jens vognmandsforretningen – nu med adresse i Hjørring. 

1966 var året, hvor tredje generation, Anker, overtog den veletablerede forretning, og Anker Christensen blev stiftet.

1993 – fjerde generation – Lars Christensen. Jeg valgte at fortsætte i mine forfædres fodspor. Jeg er vokset op med lastbiler, dieselduft og masser af gode oplevelser i garageanlæggene så det var helt naturligt at føre familietraditionen videre – en tradition jeg er meget stolt af.

Udviklingen er ikke stoppet – en række firmaer er opkøbt gennem de senest 25 år.

Først Chr. Christensen vognmandsforretning i Lørslev, derefter Herman Nielsens containerforretning i Hjørring, Holm og Kjeldsen i Frederikshavn og senest M. K. Riisager Transport i Hjørring.

Vi har i dag 8 moderne lastbiler med kroghejs, som alle opfylder alle euro-6-normerne ift. forurening og bidrager dermed til et grønnere miljø.  Vi råder i dag over 500 containere i diverse størrelser, hvormed vi kan hjælpe kunderne med alle former for sortering af affald i alle størrelser. Du kan se vores udvalg af containere her

Anker Christensen er fulgt med tiden og vi er i stand til at løse alle transportopgaver.

Lars Christensen