CONTAINERUDLEJNING

Udlejning af kølecontainer / frysecontainer

Hos os har du mulighed for at leje en 20 fods køle- og frysecontainer til opbevaring af temperaturfølsomme ting, som drikkevarer, mad, planter og lignende. Kølecontainere anvendes typisk ved større events, hvor de fungerer som ekstra lagerplads, og de udlejes derfor til både private og erhverv.
Se containere →
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Alle vores køle- og frysecontainere lever op til gældende isoleringsstandarder og kan lejes til konkurrencedygtige priser.

Specifikationer

En kølecontainer er som sagt ideel, når der er brug for ekstra opbevaringsplads til eksempelvist fødevarer. Med et temperaturspænd fra -30 grader til +25 grader, er der rig mulighed for at indstille containeren til lige netop det varme/kuldeforhold, der er behov for.

Selve kølecontaineren er udstyret med en indvendig sikkerhedsåbning, så der ikke er risici forbundet med at opholde sig i den. Samtidig er der indsat kølerumslameller, der forhindrer kulden i at sive ud, og som sikrer, at frysecontaineren ikke iser til pga. kondens.

Endelig er kølecontaineren designet med plane gulve, som gør det let at stable varer, opbevare reoler, rulleborde m.v.

Mål:

  • Længde: 6,05 meter.
  • Bredde: 2,43 meter.
  • Højde: 2,59 meter.

Pris på leje af kølecontainer / frysecontainer

Som udgangspunkt lejer man en kølecontainer for en periode på minimum 14 dage ad gangen. Prisen ligger på 99 kroner eksklusiv moms i leje pr. dag. Derudover er prisen på leje af køle- og frysecontainere baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

Lej en kølecontainer/frysecontainer i Nordjylland

Hos Anker Christensen kan du leje køle- og frysecontainere i hele Nordjylland. Vi står for levering og afhentning af containere. Du finder vores afdelinger i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Randers.

Er du interesseret i at leje en kølecontainer?

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: