LEJE AF CONTAINER TIL BYGGEAFFALD

SE CONTAINERE
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Når du lejer en container til dit byggeaffald igennem os, er der er et hav af muligheder for anvendelse og affaldshåndtering. Mange byggepladser anvender typisk en åben container med ét stort rum - særligt ved nedrivningsarbejde, hvor mængden af mursten og beton, der skal køres væk, er stor.

Man behøver dog imidlertid ikke anvende én container til hver materialetype; det er også muligt at leje en stor container til opdelt byggeaffald.

F.eks. kan du leje én container med op til ni forskellige, isolerede rum, så det bliver lettere at sortere og holde byggematerialerne adskilte.

Smid f.eks. murbrokker i det ene rum og klinker, PVC, glas, træ og metal i de andre. Indret containeren efter behov, så rummet til beton eksempelvist er større end rummet til glas.

Containere med opdelt indhold er særdeles velegnede til byggepladser eller industri, og vi skræddersyr altid løsningen, så den passer til lige netop din eller din virksomheds ønsker.

Optimal sortering og håndtering af byggeaffald

Vores sortiment råder over cirka 400 containere i forskellige former og størrelser, med forskellige anvendelsesmuligheder og egenskaber. Til byggeaffald er det muligt at leje følgende containere:

  • En åben container fra 2 - 30 m3
  • En lukket container fra 0,8 - 30 m3
  • Kombicontainere, der er både åbnede/lukkede
  • Containere til opdelt indhold.

Derudover findes der også containere til haveaffald og andre typer affald, som du kan se og læse mere om  i vores store containerkatalog.

Er du interesseret i at leje en container?

Leje af lille lukket container til specifikke materialer

Mange byggematerialer tåler hverken fugt, frost eller stærke varmepåvirkninger fra solen, og det er til denne type materialer, at en lukket container er særdeles velegnet. Det er nemlig vigtigt, at man altid behandler sit byggeaffald med hensyn og omtanke, uanset om det skal direkte på forbrændingen eller genanvendes til nye produkter.

Med en lukket container er du således sikker på, at kasserede byggematerialer ikke påvirkes udefra af vind og vejr. Derudover er det særligt attraktivt at leje en lukket container til byggeaffald på mindre byggepladser, hvor pladsoptimering og kildesortering er en nødvendig. Containeren fylder nemlig ikke nødvendigvis det samme, som de klassiske åbne containere, man typisk anvender på større grunde og pladser.

Kontakt os for vejledning og priser

Med mere end 35 år i branchen står vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Kontakt os på telefon 98921459 hvis du er interesseret i en snak om, hvilken container til byggeaffald der bedst matcher dit projekt og dine behov.

Prisen på leje af affaldscontainere afhænger af flere ting. Hvor stor en container skal du bruge? Hvor skal den leveres? Hvor lang en periode skal du leje containeren i? Har du brug for assistance til håndtering og bortskaffelse af affaldet?

Prisen er baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Private: Zoneoversigt

Erhverv: Zoneoversigt

Lej en container til byggeaffald i Nordjylland

Skal du bruge en container til byggeaffald i Nordjylland? Så kan vi hos Anker Christensen hjælpe dig. Vi udlejer i containere til byggeaffald i bl.a. disse byer:
Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Thisted Brønderslev, Hobro, Nykøbing, Sæby, Aars, Skagen, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe, Hadsund og Randers.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: