Levering af knust asfalt i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Skal du i gang med at lave en ny indkørsel eller andre tæt befærdede stier? I så fald, vil det være en rigtig god ide, at du understøtter det hele med et lag knust asfalt. Et solidt underlag er altid det bedste sted at starte, når du skal lave indkørsel, parkeringsplads eller andre områder i samme stil.

Hos Anker Christensen kan du bestille knust asfalt i store mængder, som også er gode genbrugsmaterialer. Du kan ringe allerede i dag og høre om et tilbud.

En god start til en asfalteret indkørsel

Den bedste start til en asfalteret indkørsel er et underlag af knust asfalt. Som med alle andre stier og områder, hvor der skal færdes tung trafik med jævne mellemrum, er det en særdeles god ide at sørge for et stabilt underlag. Det gør du for eksempel ved at bruge knust asfalt. Det gode ved at bruge knust asfalt er også, at du genanvender materiale fra tidligere veje, der nu trænger til ny belægning. Men det knuste asfalt er stadig anvendeligt til at stabilisere nye områder.

Står du og skal have lave en ny gårdsplads? Her vil det især være til din fordel, at du lægger ud med et lag knust asfalt. Stabiliseringen af et solid underlag på denne måde er med til at sikre, at din gårdsplads holder mange år endnu. Samtidig forebygger det, at den slår revner eller bliver ujævn. Det samme gælder for nye indkørsler, grusveje eller blot et sti i haven. Hvis du gerne vil sikre en jævn og holdbar overflade, skal underlaget understøttes med knust asfalt, som du kan bestille hos Anker Christensen til direkte levering. Vi yder samme service på knust beton, der også kan bruges som stabilt underlag.

Bestil knust asfalt til din nye indkørsel

Du kan kun blive sur på dig selv om et antal år, hvis du ikke sørger for et stabilt underlag til din nye indkørsel. Ikke nok med at overfladen kan blive ujævn, du kan ikke sikre, at fliserne i indkørslen holder deres plads, hvis ikke underlaget er i orden.

Hvis du ikke er til knust beton, anbefaler Anker Christensen helt bestemt at bruge knust asfalt som stabilt underlag. Og som sagt, gælder det enhver form for belægning af større områder, som du skal i gang med.

Du kan altid ringe til Anker Christensen for at høre om et tilbud på en container levering af knust asfalt. Knust asfalt vejer mere, end man lige regner med. Derfor tilbyder vi altid at levere i container i små og store mængder til dit næste projekt.Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: