LEJ EN CONTAINER TIL AFFALD

Ligger du inde med store mængder affald fra et projekt eller lignende, så kan du leje en container hos os. Vi leverer din affaldscontainer direkte på den ønskede adresse eller byggeplads, og alle vores modeller udlejes til både private og erhverv.
SE CONTAINERE
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Vores sortiment råder over mange forskellige typer af containere, der varierer i størrelse og egenskaber alt efter hvilket formål, de skal bruges til. Se vores containerkatalog eller kontakt os på tlf. 98 92 14 59 for gode råd og uforpligtende tilbud.

Leje af container til blandet indbo og affald

Når du skal leje en container til affald hos os, bør du først og fremmest overveje, hvor stor en container du har brug for. Er du f.eks. i gang med et mindre projekt derhjemme, kan det måske være nok med en lille container til affald, mens man til større industrielle opgaver bør leje en af de helt store modeller.

Det er også muligt at leje en container til haveaffald eller til byggeaffald, som kan inddeles i flere rum, så sortering og håndtering af dit affald bliver lettere og mere optimalt.

Er du interesseret i at leje en container?

Hvad koster det at leje en container til affald?

Prisen på leje af affaldscontainere afhænger af flere ting. Hvor stor en container skal du bruge? Hvor skal den leveres? Hvor lang en periode skal du leje containeren i? Har du brug for assistance til håndtering og bortskaffelse af affaldet?

Prisen er baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Private: Zoneoversigt

Erhverv: Zoneoversigt

Udlejning af container til affald i Nordjylland

Vi udlejer containere til affald i hele Nordjylland samt Randers.
Vores afdelinger finder du i hhv. Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Randers.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: