Lej en container til byggeaffald og haveaffald

Ligger du inde med store mængder affald fra et projekt eller lignende, så kan du leje en container hos os. Vi leverer din affaldscontainer direkte på den ønskede adresse eller byggeplads, og alle vores modeller udlejes til både private og erhverv.
SE CONTAINERE
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Containerudlejning til affald

Hos Anker Christensen kan I leje containere til affald i flere udformninger. Affald er ikke nødvendigvis bare affald. Som så meget andet skal det sorteres efter anvendelse. Vi tilbyder leje af forskellige containere til flere typer affald. Størrelserne på vores containere varierer efter hvilken type affald, I skal af med. 

I kan til enhver tid gennemse vores komplette containerkatalog, eller I kan kontakte os på 98 92 14 59, hvis I har brug for yderligere råd eller et uforpligtende tilbud.

Lej en container her

Det skal du huske, når du skal leje en container til affald

Det første du skal have styr på er, hvilken type container du skal leje. Hos Anker Christensen kan I leje en container til almindeligt affald, til byggeaffald eller til haveaffald. Alt efter hvilken type affald I skal af med, har det nemlig også noget at sige om, hvor stor en container I har brug for. Til mindre renoveringsprojekter i hjemmet kan det være nok med en lille container til affald, mens der er behov for en af vores helt store modeller til større industrielle opgaver. Dertil tilbyder vi også både åbne og lukkede containere.

Vi har ikke faste priser på vores containere, eftersom det hele afhænger meget af, hvilken type container I skal bruge. Dertil spiller geografien også en rolle for, hvor vi skal levere en container til. Jo tættere I er placeret på motorvejsnettet E45 og E20, jo billigere bliver det.

Udover almindelig leje af containere til affald, tilbyder vi også assistance til håndtering og bortskaffelse af det pågældende affald.

Lej en container til byggeaffald

Når I skal leje en container til byggeaffald, vil det typisk være nemmest at leje en åben container. Det ene store rum gør det nemmere at komme af med det tunge byggeaffald, såsom mursten eller beton. Har I flere typer byggeaffald, I skal af med, er der også mulighed for at leje en container, der er opdelt. På den måde gør vi det lettere for alle, når I allerede sorterer byggeaffaldet ved afskaffelse. 

Faktisk kan vi tilbyde at udleje containere til byggeaffald, der kan inddeles op til ni forskellige isolerede rum. Med flere rum er det betydeligt nemmere at holde murbrokker i et rum, PVC i et andet, samt glas, træ og metal i deres separate rum. I har mulighed for at indrette denne type container efter behov, heri også størrelsen på de enkelte rum.

Er du interesseret i at leje en container?

Lej en container til haveaffald

Lej container til haveaffald hos Anker Christensen. Vi har vi flere års erfaring med udlejning af containere til haveaffald til både private og erhverv. Når I lejer en eller flere af vores containermodeller, leverer vi direkte på den ønskede adresse eller byggeplads.

Vi står også gerne for afhentning og bortskaffelse af dit haveaffald efter aftale - og vi bytter selvfølgelig den ene container ud med den anden under tømning, hvis der er behov for det.

Lej en container til affald allerede i dag

Hvad end det drejer sig om en container til affald, haveaffald eller byggeaffald, kan I bestille en allerede i dag hos Anker Christensen. Vi har afdelinger i størstedelen af Jylland, med afdelinger i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Randers, hvorfra vi leverer containere til alle vores kunder. Vores priser varierer alt efter, hvorfra vi skal levere en container, og I får den billigste pris jo tættere på motorvejsnettet E45 og E20 I befinder jer. I kan til altid kontakte vores kundeservice for at høre mere om et uforpligtende tilbud med estimerede priser. Den endelig pris vil også altid variere alt efter, om I kun bestiller levering, eller om I også vil have en afhentning med tømning inkluderet.

Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi er altid klar med gode råd og professionel vejledning. I kan til enhver tid kontakte os på 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud, eller hvis I har spørgsmål om, hvilken container der bedst matcher dit projekt og dine behov.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her:
arrow-right