Levering af støbesand i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Vil du gerne have et flot og jævnt underlag til dine kommende støbeprojekter? I så fald anbefaler Anker Christensen altid, at du anvender et lag støbesand. Det er uanset om det er til projekter indendørs eller udendørs. Støbesand bruges i rigtig mange henseende, og det sikrer, at dit arbejde ikke skrider. Der er rigtig mange indendørsprojekter, hvor du får brug for sand i en eller anden udformning. Rigtig mange gange vil du opdage, at støbesand er det bedste valg, fordi sandblandingen deri er så fin, at det kan bruges til rigtig meget.

Hvordan bruges støbesand?

Hos Anker Christensen leverer vi støbesand i container til små og store projekter. Det er en fordel for dig, der på forhånd ved, hvor store mængder sand du skal bruge til dine projekter. Det kunne for eksempel være mureopgaver eller støbeopgaver, hvor den glatte tekstur i støbesand er med til at sikre en flot og jævn overflade i dit arbejde. Det er især vigtigt, når du skal lave mureopgaver indendørs, hvor resultatet gerne skal være så flot som muligt.

Støbesand er at foretrække frem for meget andet sand, fordi det er blevet behandlet og vasket. Det betyder, at der ikke er ler i sandet, som kan være med til at forstyrre overfladen i støbningsopgaver. Med en eller flere støbeopgaver i vente, anbefaler Anker Christensen, at du anskaffer støbesand i store mængder for at gøre dit arbejde nemmere.

Den bedste blanding af materialer, når du skal i gang med støbeopgaver, vil være at blande 4/5 støbesand med 1/5 cement. Denne blanding giver en flot overfladestruktur, som er jævn og ikke forstyrrer øjet i indendørsprojekter.

Derfor skal du købe sand hos Anker Christensen

Hos Anker Christensen køber du ikke bare sand. Vi sørger nemlig også for at levere dit støbesand hjem til dig. Især når du bestiller så store mængder, at en container skal bruges til at fragte det.

Og det er ikke kun til mure-og støbeprojekter, du kan bruge støbesand. Der er også mange andre opgaver i haven, hvor det vil være en fordel at bruge støbesand.

Foruden dets kvaliteter i mureopgaver er støbesand også godt at bruge til at give en ny og flot struktur på en nyanlagt græsplæne. Fordi sandet er så fint fordelt er det også nemt for græsset at vokse flot og uden huller.

Uanset om du skal bruge støbesand til byggeprojekter eller støbesand til landskabsarkitektur, kan du kontakte os. Hos Anker Christensen hjælper vi med at finde for at få et godt tilbud. Med vores gode tilbud og senere levering af sandet, vil vi uden tvivl kunne finde frem til at løsning, der rammer plet for dit kommende projekt.

Du kan allerede kontakte os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at regne ud, hvor meget støbesand, du regner med at skulle bruge.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: