CONTAINERUDLEJNING

Lej en flyttecontainer 

Se containere →
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Lej en container til flytning

Søger du et sted, som tilbyder leje af flyttecontainere? Så er du kommet til det rette sted. Når man skal flytte, finder man pludselig ud af, hvor mange ting man egentligt har. Det betyder også, at selve flytteprocessen ofte bliver en omstændig affære, der både kræver tid og kræfter. Alle ting skal pakkes sikkert ind og ned, og når først man er flyttet, flyder den nye bolig gerne over med flyttekasser, der bare venter på at blive pakket ud.

En måde at få en mere smart og fleksibel flytning på er ved at leje en flyttecontainer. På den måde kan du nemlig stille dine ejendele og dine flyttekasser til opbevaring, mens du pakker resten af din nuværende bolig ned. Det gør, at du lettere kan tage lidt ad gangen, uden du skal kigge på flytterod i dagevis.

Når du lejer en container til flytning, har du desuden også mulighed for at få containeren inklusiv indhold flyttet fra din nuværende til din nye adresse. Vores vognmænd sørger for, at dette sker på så sikker og hensigtsmæssig en måde, så du ikke skal være nervøs for, om dine ting går i stykker undervejs. Så længe du har pakket dine ting godt og sikkert ned, får vi dem godt og sikkert frem.

Udlejningsperioden bestemmer du selv, så du har mulighed for at flytte ind og pakke ud i det tempo, du har behov for.

Lej en flyttecontainer

Hvad koster det at leje en flyttecontainer?

Prisen på leje af flyttecontainere er baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

Det kan også være, at du ønsker at leje en isoleret container, der beskytter dine ejendele mod fugt, kondensdannelse og andre påvirkninger fra vind og vejr. Denne containertype er især et fornuftigt valg, hvis din flytning finder sted i vinterhalvåret og forløber sig over en længere periode.

Her kan du altid leje en flyttecontainer i Nordjylland

Står du og skal bruge en flyttecontainer ifm. en flytning eller til opbevaring? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi udlejer flyttecontainere i bl.a. disse byer:
Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Thisted Brønderslev, Hobro, Nykøbing, Sæby, Aars, Skagen, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe, Hadsund og Randers.

Er du interesseret i at leje en flyttecontainer?

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: