VOGNMAND I RANDERS TIL CONTAINERKØRSEL OG ANDRE OPGAVER

Står du og skal bruge en professionel og erfaren vognmand i Randers? Så er du kommet til det rette sted. Hos Anker Christensen udfører vi en lang række forskellige opgaver.

Vores vognmandsfirma i Randers tilbyder dig bl.a.

Så ønsker du en troværdig vognmand i Randers, som kan hjælpe dig med at løfte din opgave, så kan du med helt ro i sindet vælge Anker Christensen. Hos os er ingen opgaver for store eller små - vi har altid en vognmand klar til at hjælpe dig.

lej en container i Randers

Har du eller din virksomhed brug for at leje en container for en enkelt dag eller en længere periode? Så er du kommet til det rette sted. Hos Anker Christensen skræddersyer vi den løsning, der bedst passer til dig, dine behov og dit projekt.

I vores sortiment findes der forskellige typer containere i forskellige størrelser til forskellige typer af affald, der alle tilbydes til udlejning i hele Randers og omegn. Du finder bl.a.

Uanset hvilken type du ønsker, leveres den direkte ved døren eller på byggepladsen. Har du brug for professionel assistance til den efterfølgende affaldshåndtering og bortskaffelse af materialer, står vores vognmænd altid klar.

Lej en container i Randers online her eller kontakt os i dag på telefon 98 92 14 59.

Udover Randers tilbydes alle vores services naturligvis også i alle de mindre byer i og omkring kommunen. Det være sig både Assentoft, Langå, Stevnstrup, Fårup og Øster Bjerregrav, samt hele det øvrige Østjylland.

Kontakt os

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: