KRANBILER

Kranbiler og andre løfteopgaver

Anker Christensen kan håndtere løfte opgaver stort og småt - vi løfter op til 37 tm.
Ring nu
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hos Anker Christensen har vi udstyret til at hjælpe med kranløsninger i flere forskellige løsningsforslag. Det gælder kranopgaver af store eller små størrelser, og vi finder altid en løsning, der passer netop til dit behov. Kranopgaver kræver et godt overblik over den pågældende opgave, og vi har altid stort fokus på kvalitet og effektivitet med den enkelte opgave.

Ingen kranopgave er for stor eller lille hos Anker Christensen

Vi påtager os kranopgaver i store eller små omfang med forskelligt udstyr, der gør det nemmere at løse dine løfteopgaver. Vi har både grab, åg, pallegafler og meget mere til vores kraner, der har en rækkevidde op til 30 meter og har en løftekapacitet helt op til 110 tons meter. Derfor kan vi hjælpe mange forskellige erhverv med nødvendige løfteopgaver, alt efter hvordan det måtte udforme sig.

Anker Christensen arbejder dagligt med både kran- og løfteopgaver for mange forskellige kunder. Derfor anser vi, at der er ingen løfteopgave, der er hverken for stor eller for lille. Det er vores opgave at sørge for, at du altid forsikres om en god udførelse af den pågældende opgave. I samme stil som det er vores opgave at levere et stykke kvalitetsarbejde til favorable priser, hvor alle kan være med.

Kranbiler til løfteopgaver

Kranløsninger til rådighed i hele Danmark

Med afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Randers tilbyder vi kranbiler til løfteopgaver i størstedelen af Danmark. Vi anser, at der nærmest ikke er en løfteopgave, som er for stor til vores kraner eller kompetencer. Vores erfaring dækker over flere aspekter af kranopgaver. Det gælder for eksempel:

  • Opsætning af sendemaster. Masterne afhentes, transporteres og monteres på bestemmelsesstedet.
  • Transport og opsætning af skibscontainere, arbejdsskure o.l.
  • Grab-opgaver herunder oprydning på byggepladser, levering af sand o.l.
  • Levering af byggematerialer, vinduer og døre.
  • Baksning – f.eks. afmontering af maskiner, transport og evt. udskibning.

 

Har du behov for hjælp med din næste løfteopgave eller ønsker du et tilbud på en kranopgave, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf.: 98 92 14 59 eller på mail:info@anker-christensen.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på løfteopgaver

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: