Om Anker christensen

Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Velkommen til Anker Christensen. Vi er dedikerede til at levere effektive og pålidelige løsninger inden for affaldshåndtering, entreprenørkørsel, kran- og løfteopgaver, levering af materialer og meget mere. Med vores ekspertise og erfaring kan vi løse alle slags vognmandsopgaver, og vi dækker et stort område med afdelinger i Hjørring, Frederikshavn, Aalborg og Randers.

Vi kører mod en grønnere fremtid

Hos Anker Christensen har vi specialiseret os inden for miljøvenlige løsninger, herunder affaldshåndtering med fokus på genbrug og genanvendelse. Med vores store udvalg af containerløsninger kan vi effektivisere din affaldssortering og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. 

Vi er stolte af at være en del af den grønne omstilling inden for vognmandsbranchen og stræber altid efter at være på forkant med udviklingen af nye miljøvenlige teknologier. Blandt andet har vi investeret i nogle af de mest brændstoføkonomiske lastbiler på markedet for at reducere vores miljøpåvirkning.

Vi vil fortsætte med at undersøge og implementere yderligere grønne tiltag, så vi kan tilbyde vores kunder de mest bæredygtige løsninger og bidrage til en mere miljøvenlig transportsektor.

Erfaring og ekspertise

Vi er eksperter i vognmandskørsel og kan håndtere alle typer opgaver inden for entreprenørkørsel, kran- og løfteopgaver, maskinflytning, containertransport, levering af materialer med mere. Du har desuden mulighed for selv at hente sand, grus og andre byggematerialer på en af vores pladser.

Vi kan også klare selv de største og mest udfordrende opgaver inden for affaldshåndtering. Vi tilbyder blandt andet knusning og sortering af beton, asfalt, mursten og lignende med mobile anlæg. Med vores slamsuger kan vi desuden håndtere og bortskaffe farligt gods som benzin, olie og kemikalier.

Vores erfarne team er altid klar til at hjælpe med at finde helt den rette løsning til din virksomhed eller dit projekt. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan løse lige netop din opgave.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: