Kloakrens i Nordjylland

Hos Anker Christensen tilbyder vi effektiv rensning af kloak. Vi tilbyder kloakspuling i hele Nordjylland. Vi arbejder ud fra den overbevisning, at vores kloakrensning også er forebyggende. En god måde at forebygge et stoppet afløb er en grunding kloakspuling.
RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Du bestiller nemt en kloakrens fra en af vores afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Hjørring, og vi dækker hele Nordjylland.

Sådan ved du, om du har behov for en kloakspuling

Ofte opdager du først, at du har behov for en kloakspuling, når vandet i vasken ikke løber ordentligt ud. I værste tilfælde kan det også gå ud over vaskemaskinen, hvis vandet ikke kan løbe korrekt fra. Heldigvis er løsningen simpel og ikke længere væk end et opkald til Anker Christensen.

Det er lovkrav, at enhver spuling af kloak skal foretages af autoriseret kloakmestre, hvilket vi er hos Anker Christensen.  Hos Anker Christensen udfører vi rensning af kloak til både private og erhverv i hele Nordjylland. Vi tilbyder dybdegående kloakrensninger i Aalborg til kloakspuling i Frederikshavn og mange andre byer i Nordjylland.

Har du brug for at få renset din kloak?

Gode råd til at forebygge kloakrens

Spuling af afløb i hjemmet er ikke nødvendigvis en attraktiv opgave. Der findes heldigvis tiltag, du selv kan gøre for at forebygge behovet for en kloakspuling.

Det er simple råd, der er nemme at huske i hverdagen i hjemmet. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke hælder for mange fedtstoffer fra madlavning og andre miljøskadelige kemikalier i vasken. De sætter sig fast i afløbet og blokerer for ren gennemgang. Hvis du oplever, at afløbet er langsommere end normalt, kan du forsøge at hælde kogende vand i til at opløse fedt og snavs

Kloakrensning til favorable priser

Hos Anker Christensen tilbyder vi at udføre kloakrens i hele Nordjylland. Vi kommer både til private såvel som erhvervsadresser, og hver opgave bliver udført af vores autoriserede kloakmestre.

Til hver opgave giver vi altid en individuel pris, som bliver tilpasset opgavens størrelse. Priser på spuling af kloak kan derfor variere, men du kan altid ringe og få et uforpligtet tilbud. Men en ting varierer vi ikke efter, og det er hvilke byer, vi dækker. Priserne er de samme, uanset om vi kører til Frederikshavn, Randers eller Mors.
 

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: