Vognmand i Hjørring til alle typer opgaver

Leder du efter en erfaren vognmand i Hjørring? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Anker Christensen udfører vi en lang række forskellige vognmandsopgaver. Vi dækker alle opgaver indenfor:

Containerleje i Hjørring

Har du brug for at leje en container, så du kan komme af med ødelagte eller overskydende materialer fra byggeri, renovation, havearbejde eller lignende? Så kan du book vores service online eller ringe på telefon 98 92 14 59.

Vælg model efter affaldstype

Alt efter hvilke og hvor mange forskellige typer materialer, du skal sortere og smide væk, er der en model i vores sortiment, der matcher dine behov.  For eksempel kan du leje en container til byggeaffald, som kan deles ind i forskellige rum, således du kan sortere murbrokker, jern, træ osv. undervejs, som dit projekt skrider frem.

Er du i gang med en større omlægning af haven, eller skal din virksomhed fjerne jord og andre bionedbrydelige materialer fra sitet, så er det naturligvis også muligt at leje en container til haveaffald i Hjørring eller en af de omkringliggende byer.

Står du overfor en flytning så kan det være, at du har behov for en flyttecontainercontainer til opbevaring eller måske en isoleret container.

Har du behov for ekstra opbevaringsplads til f.eks. fødevarer, så vil en køle- og frysecontainer være det ideelle valg for dig.

Alle vores services tilbydes i hele oplandet, fra Brønderslev til Hirtshals, over Sindal, til Tårs og Vrå, og alle byer der imellem. Vi leverer naturligvis også containere i AalborgFrederikshavn og det øvrige Nordjylland - så uanset hvor du befinder dig, er der mulighed for at gøre brug af vores services.

Kontakt os

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: