CONTAINERUDLEJNING

Leje af isoleret container

Se containere →
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Når det gælder opbevaring af temperaturfølsomme genstande, har du et par forskellige muligheder. Du kan opbevare dem i en almindelig container til opbevaring, som beskytter dem mod elementerne, men som ikke gør noget for at regulere temperaturen.

Eller du kan leje en isoleret container. Disse isoleret containere er specielt designet til at opretholde en ensartet temperatur, hvilket gør dem ideelle til opbevaring af genstande, der er følsomme over for temperaturændringer. Containerne er specielt designet til at beskytte mod fugt, kondensering og frost, hvilket gør dem ideelle til brug under alle vejrforhold. Uanset om du har at gøre med skiftende temperaturer eller har brug for beskyttelse mod elementerne.

Der er mange fordele ved at leje en isoleret container, herunder det faktum, at de er billigere end at købe en direkte. Og da de fås i mange forskellige størrelser, kan du nemt finde en, der passer til dine behov.

Når du lejer en container til opbevaring hos os, leveres den direkte i indkørslen, ved kantstenen eller på byggepladsen, så du har let adgang til dine ting, mens projektet står på.

Pris på leje af isoleret container

Hvad det koster at leje en isoleret container afhænger imidlertid af, hvor stor en kapacitet containeren skal have. Derudover er der også forskel på, om den lejes til private eller erhverv, ligesom selve længden af udlejningsperioden har betydning for den endelige pris.

Når det er sagt, er vi bevidste om udbuddet og efterspørgslen på markedet, og vi bestræber os altid på at levere den bedste service og de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser.

Du kan altid kontakte os på telefon 98 92 14 59 for et uforpligtende tilbud, ligesom du kan finde vores samlede prisoversigter på containere til leje herunder. Prisen på leje af isoleret container er bl.a. baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

 Isoleret container til udlejning i Nordjylland

Hos Anker Christensen udlejer vi isoleret containere til hele Nordjylland. Her kan du se, hvor vores afdelinger er placeret. Anker Christensen har afdelinger i Aalborg, Hjørring, Randers og Frederikshavn.

Er du interesseret i at leje en isoleret container?

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: