KØB JORD, SAND, GRUS, HARPET MULDJORD OG ANDRE TYPER STABILISERINGS- OG FYLDELAG

Hos os har du mulighed for at købe alt lige fra herregårdssten, til muld, flisesand og andre jordarter til dit projekt. Uanset om du bare skal bruge et lille læs, eller du skal sikre en hel kyst, så leverer vi det, du har brug for på den ønskede adresse.

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Ved større leverancer er der naturligvis altid mulighed for mængderabat, ligesom vi også kan stå for selve udgravningen og bortskaffelse af jord med mere.

På listen herunder kan du se, hvilke materialer vi kan levere: 

 

Levering af sand og jord 

Uanset hvilken mængde jord eller materiale du har brug for, sørger vi for hurtig og effektiv levering direkte til den ønskede adresse. Skal du f.eks. bruge harpet sand til dine fliser derhjemme eller muldjord til anlægning af haven, så hjælper vi dig med at skaffe den rette mængde.  Det er naturligvis muligt at købe sand og grus til både private og erhvervsmæssige formål. Se vores priser herunder eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 98 92 14 59.

Har du behov for levering grus, sand, jord eller lignende i bigbags? Så kan du bestille nu på gruskongen.dk

KNUST BETON VS. STABILGRUS

Funktionsmæssigt er der ingen forskel på, om du vælger knust beton eller stabilgrus. Begge har samme egenskaber og kan anvendes som stabiliserende lag under dine belægninger. Dog er knust beton ofte billigere end stabilgrus, samtidig med at det er mere miljøvenligt.

Dette skyldes, at knust beton er en genbrugsprodukt fra bygninger og andre konstruktioner og nedrivningsarbejder. Ligesom stabilgrus har knust beton en fremragende bæreevne, og det er således et godt alternativ til stabilgrus.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: