BETONKNUSNING

Udlejning af mobile anlæg til knusning og sortering af jord, sten og beton

Kontakt os i dag på tlf. 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud på leje af vores forskellige betonknusere.
Ring nu
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hos os har du mulighed for at leje en mobil betonknuser og andre typer af shredders til knusning af hårde materialer som mursten, tegl, asfalt og lignende. Vores knusningsanlæg er blandt de mest robuste, hårdføre og effektive på markedet, og flere af modellerne er udstyret med integreret sigte og overbåndsmagnet, der sørger for at rense eksempelvis beton for armeringsjern m.v.

Selve knusningen foregår onsite, og alt efter dine ønsker for genanvendelse, kan vi efterlade materialet på stedet eller sørge for bortskaffelse jf. gældende regler.

LEJ EN BETONKNUSER TIL NEDRIVNINGSOPGAVER MED MERE

Det smarte ved mobile knusere er, at de kan leveres dér, hvor du befinder dig og har behov for knuserens egenskaber. Typisk udlejes maskiner til stenknusning og knusning af beton til anvendelse

  • på nedrivningspladser;
  • på modtagestationer og omlastestationer;
  • eller i grusgrave.

Uanset hvor og på hvilken adresse i landet dit projekt foregår, står vores erfarne mandskab altid klar til at hjælpe, levere og udføre den ønskede opgave grundigt og effektivt.

 

Udlejning af mobile sorteringsanlæg

Det er ikke kun udlejning af betonknusere, Anker Christensen tilbyder. Hos os udlejes også sorteringsanlæg, der ligesom vores shredders kan leveres direkte på den ønskede adresse.

Et sorteringsanlæg anvendes til sortering af de løse materialer som jord, sand og grus, og vores anlæg henvender sig til både entreprenører og jordarbejder til grusgrav, brolægnings- og forsyningsselskaber med flere.

Vores mobile sorteringsanlæg fås i forskellige størrelser med 1 eller 2 sigter samt med eller uden transportbåd. Alle maskiner har, uanset størrelse, en høj ydeevne samt lave driftsomkostninger.

Minimal miljøbelastning ved genbrug af råmaterialer

Bæredygtighed og genanvendelse af materialer er først og fremmest et spørgsmål om at minimere miljøbelastningen i industrien. Men når det er sagt, er der også en økonomisk vinding i at genanvende de materialer, der kommer ud af knunsningsanlægget. 

F.eks. kan mursten, beton, tegl, asfalt og tilsvarende materialer indsamles, nedknuses og genanvendes som belægning, fundamenter eller fyldmateriale i forbindelse med nye anlægsarbejder og vejbygning.

Selvom der stadig er en miljøpåvirkning forbundet med knusningsarbejdet, er den miljømæssige gevinst ved genanvendelse stadig langt større set ift. de ressourcer udvinding og produktionen af nye materialer ellers kræver. Du kan således styrke din og din virksomheds egen grønne profil og samtidig minimere miljøbelastningen både lokalt og globalt.

Har du eller din virksomhed imidlertid ikke behov for at genanvende jeres materialer, er det naturligvis også muligt at få vores dygtige vognmænd til at bortskaffe affaldet jf. gældende regler.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på sorteringsanlæg

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: