Levering af harpet muld i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Harpet muld er en anden art af muldjord. Det er blot en finere udgave af muldjord, som derfor er endnu bedre til langt de fleste haveprojekter. Det er blandt andet denne type jord, du køber i store sække hos plantebutikker, når du skal i gang med at plante nye blomster i dine havekrukker.

Harpet muldjord er ekstra godt til private haveprojekter, fordi jorden er blevet behandlet og harpet, som den er. Det betyder, at den er fri for mange større emner, der ellers kunne forhindre mindre rødder i at gro, som de skal.

Hvad er forskellen på muldjord og harpet muld?

Der er faktisk ikke den kæmpe store forskel på muldjord og harpet muld. Begge typer jord passer til haven på hver sin måde. Muldjord kan bruges til langt de fleste haveprojekter. Harpet muld bruges til de haveprojekter, du gerne vil kæle lidt mere for. Det kunne for eksempel være dine frugtplanter, såsom jordbærplanter eller hindbærbuske. Der er blot en enkelt ting, du skal sørge for med harpet muld til forskel fra meget andet billig jord. Det er nemlig vigtigt, at jorden ikke er forurenet på nogen måde.

Hos Anker Christensen kan du købe harpet muld i store mængder. Du kan altid hurtigt vurdere kvaliteten på vores muldjord. Mulden er harpet så fint som muligt, når der en mindst sold i den. Sold er de mange større elementer, såsom grene og store sten, der bliver fravalgt på et sorteringsanlæg.

En anden vigtig forskel at huske på i planlægningen af dine haveprojekter er det faktum, at muldjord ikke har nok næring. Det samme er gældende for harpet muld. Hvis du har i sinde at anlægge en ny køkkenhave, er det derfor vigtigt, at du tilføjer en ekstra næringskilde. Det kan for eksempel være lidt gødning.

Hvad skal harpet muld bruges til?

Præcis ligesom muldjord, kan du bruge harpet muld til byggeprojekter og alverdens haveprojekter. Der er en grund til, at du kan købe det i poser i havecentre landet rundt, som du selv kan fragte hjem. Netop derfor vil Anker Christensen også tilbyde at levere i container til ekstra store haveprojekter, hvor du skal bruge store mængder harpet muldjord.

Det kan for eksempel være, du trænger til at genopfriske din græsplæne? Hvad end du har i sinde at så den eller bruge rullegræs, vil harpet muldjord være den bedste grobund for begge. Samtidig kan du sørge for at udjævne potentielle ujævnheder og/eller huller i resten af din græsplæne. 

Skal du i gang med et større haveprojekt, får du med garanti brug for jord til haven for at anlægge de rette mål. Du får harpet muldjord til gode priser hos Anker Christensen, og så er du klar til at udforme den store ide for din nye have. Harpet muldjord med en ekstra tilsat næringskilde er også god til anlægning af nye bede. Det samme gælder nye hække og buske, som skal vokse sig store rundt om din grund. Selv nye træer kan gavne af harpet muld.

Du kan kontakte Anker Christensen allerede i dag for at høre mere om et tilbud på harpet muldjord.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: