Levering af filtersand i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hos Anker Christensen kan du bestille filterstand i store mængder. Her er der ingen grund til at holde sig tilbage, for vi leverer gerne i store containere. Måske har du ledt efter filtersand under et andet navn. Hos andre i branchen kaldes det også for drænsand, men det er nøjagtig det samme som filtersand. Filtersand vil ofte bruges i forbindelse med nedgravning og efterfølgende rørarbejde, hvorfor vi hos Anker Christensen leverer filtersand til engros i de rette mængder.

Filtersand til erhverv og privat

Filtersand, eller drænsand, bliver brugt af mange håndværkere, når det drejer sig om konstruktioner omkring fundamenter på store såvel som små bygninger. Men især også når det gælder kloak- og rørarbejde. Filtersand har nemlig den effekt, at det afleder vand fra at lave den skade, som mindre oversvømmelser kan forårsage.

Når det gælder bygninger, bruges filtersand omkring bygningens fundament til at forebygge fugtskader eller større mængder vand, der kan skabe endnu større problemer.

Når det gælder kloakarbejde, bruges filtersand til at lægges omkring rørene, fordi det afholder overskydende regnvand fra at slide på rørene. Dette er en effektiv måde at vandaflede med filtersand.

Umiddelbart er det måske hovedsageligt kun filtersand til industrielle formål, som skal bestilles i så store mængder, at det skal leveres på en stor container.

Men private kunder kan også få leveret filtersand i storkøb til projekter i haven. Det kan for eksempel bruges i havelandskaber. Her sørger det for, at regnvand ikke ødelægger større haveprojekter eller mindre plantager. 

Brug filtersand til mange formål

Som du kan se, kan filtersand bruges til mange forskellige formål. Hvis målene på filtersandet er i orden, vil du også opdage, at det kan bruges til at rense pools med. Det afhænger af kornstørrelsen på det valgte filtersand. Det skal helst være så fint som muligt, før det egner sig til at rense pool-vand med. 

Hvad end du skal bruge filtersand til bulk levering eller blot filtersand til storkøb, kan du altid ringe til Anker Christensen og få et tilbud. Vi hjælper dig også med at finde ud af, hvor meget filtersand du skal bruge. Det kan nemlig være svært at regne præcist ud, hvor meget filtersand der skal bruges til de forskellige projekter.

Skulle du have noget filtersand i overskud på et hvilket som helst tidspunkt, kan du altid gemme det til vinterhalvåret. Her kan du erstatte din vejsalt med filtersand, når det bliver rigtig glat udenfor.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: