CONTAINERUDLEJNING

Leje af container til haveaffald

Se containere →
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hos os har vi mange års erfaring med udlejning af containere til haveaffald til både private og erhverv. Når du lejer eller flere af vores containermodeller, leverer vi direkte på den ønskede adresse eller byggeplads.

Vi står også gerne for afhentning og bortskaffelse af dit haveaffald efter aftale - og vi bytter selvfølgelig den ene container ud med den anden under tømning, hvis der er behov for det.

Book online i dag eller kontakt os for et gode råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud på telefon 98 92 14 59.

Organisk og bionedbrydeligt affald

Grunden til at haveaffald skal sorteres og bortskaffes for sig, er, at haveaffald er komposterbart. Når du selv køre dit organiske affald på forbrændingen eller lader en af vores vognmænd køre affaldet til det nærmeste komposteringsanlæg, bliver det omdannet til kompostjord.

Det vil sige, at haveaffald altså ikke brændes af, men i stedet bliver det nedbrudt og omsat til jord, vand, varme og kuldioxid. Vær opmærksom på, at jord ikke tæller som haveaffald, og at der gælder andre regler for bortskaffelse af jord og sand og lignende.

Godkendt haveaffald dækker i stedet over:

  • Grene og blade
  • Blomster
  • Buske
  • Græs og græstørv
  • Hækafklip
  • Rødder
  • Halm
  • Ukrudt
  • Nedfaldsfrugt

Er du i tvivl om, hvordan dit haveaffald skal sorteres og håndteres, så lad os klare opgaven eller kontakt os for gode råd og vejledning.

Lej en container med op til 9 forskellige isolerede rum og hold byggematerialerne adskilt.

Pris på leje af container til haveaffald

Prisen på leje af container til haveaffald er baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

Udlejning af container til haveaffald i Nordjylland

Hos Anker Christensen udlejer vi containere til haveaffald til alle byer i Nordjylland.
Du kan her se, hvor vi har afdelinger placeret i Jylland:
Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Randers.

FAQ om Containerudlejning til haveaffald

Hvad kan jeg bruge en lejet container til haveaffald til?

En container til haveaffald er ideel til bortskaffelse af organisk og bionedbrydeligt materiale som grene, blade, blomster, buske, græs, græstørv, hækafklip, rødder, halm, ukrudt og nedfaldsfrugt. Disse materialer bliver ikke brændt, men omdannet til kompostjord.

Hvordan foregår processen med at leje en container til haveaffald?

Du kan booke en container online eller kontakte os direkte på telefon 98 92 14 59 for vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi leverer containeren direkte til den ønskede adresse eller byggeplads og står også for afhentning og bortskaffelse af haveaffaldet efter aftale.

Hvad sker der med haveaffaldet efter det er afhentet?

Når haveaffaldet afhentes, bliver det kørt til et nærliggende komposteringsanlæg, hvor det bliver omdannet til jord, vand, varme og kuldioxid gennem en nedbrydningsproces.

Hvilke typer materialer kan jeg ikke placere i en haveaffaldscontainer?

Jord, sand og lignende materialer tæller ikke som haveaffald og har andre regler for bortskaffelse. Hvis du er i tvivl om, hvordan dit haveaffald skal sorteres, kan du kontakte os for vejledning.

Er du interesseret i at leje en container til haveaffald?

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: