CONTAINERUDLEJNING

Leje af container til opbevaring

Står du overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt, kan det være en fordel at leje en container til opbevaring af dine ejendele, så de bliver beskyttet optimalt mod byggestøv og lignende undervejs.
Se containere →
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Når du lejer en container til opbevaring hos os, leveres den direkte i indkørslen, ved kantstenen eller på byggepladsen, så du har let adgang til dine ting, mens projektet står på.

Alt efter hvad du ønsker og har brug for at opbevare, kan det være en fordel at leje en isoleret container. På den måde er du sikret maksimal beskyttelse af dine ting mod fugt, kulde og andre påvirkninger udefra. Dette er især værd at overveje, hvis du skal opbevare møbler, værdifulde genstande, papirer eller andre temperaturfølsomme materialer i vinterhalvåret.

Pris på leje af container til opbevaring

Hos os har vi et stort udvalg af både forskellige typer og størrelser af containere til opbevaring af dine personlige ejendele. Hvad det koster at leje afhænger således af, hvilken containertype det drejer sig om, samt hvor lang en periode du ønsker at leje den i.

Der er imidlertid ingen tvivl om, at du bør vælge en lukket container til opbevaring, så dine ting holdes både tørre. I forhold til størrelser og øvrige funktioner står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, så vi sammen finder den rette container til dine behov.

Ved du allerede nu, hvilken container til opbevaring du skal bruge, kan du booke den til direkte levering her. Hvis ikke, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 92 14 59 for både information, råd og uforpligtende tilbud. Derudover er prisen for containeren baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

Står du og mangler en container til opbevaring i Nordjylland?

Hos Anker Christensen har vi containere til en række forskellige ting. Én af dem er containere til opbevaring. Vi har afdelinger i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Randers, men dækker også andre byer. Kontakt os og hør nærmere omkring vores containere.

Er du interesseret i at leje en container til opbevaring

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: