Tømning af samletank

Hos Anker Christensen udfører vi også tømning af samletank. Det gælder både for private og erhverv i hele Nordjylland. Med afdelinger i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Randers kan vi nemt komme ud for at tømme din samletank, når behovet opstår.
RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hvad er en samletank?

I modsætning til en septiktank, hvor spildevandet selv kan løbe ud, har en samletank ingen udløb. Derfor er det endnu vigtigere, at du er opmærksom på, hvornår der er behov for, at din samletank skal tømmes. Hvis den ikke tømmes regelmæssigt, vil samletankens spildevand flyde over. Hvor mange gange der er behov for en samletank tømning, afhænger helt og aldeles af både størrelsen på samletanken, men også vandforbruget på den pågældende ejendom.

Rigtig mange anvender en samletank til sommerhus eller kolonihave, hvor forbruget kan være skævt fordelt i løbet af året. Her er det vigtigt at sørge for en samletank tømning på faste datoer i løbet af året og på den måde undgå, at spildevandet løber over.

Tømning af samletank hos Anker Christensen

Hos Anker Christensen kan vi lave faste aftaler for, hvornår vi skal komme og tømme din samletank. Vi kan også lave enkelte aftaler efter behov fra alle vores afdelinger i Nordjylland. Dog er det vores anbefaling er, at du sørger for faste tømninger af samletanken. På den måde forebygger du uønskede overraskelser fra en overfyldt samletank.

Er du interesseret i tømning af samletank?

Anker Christensens gode råd til nem adgang til tømning af samletank

  • Sørg for fri adgang til dækslet, hvilket inkluderer jord, fliser eller andre ting, der kunne dække for.
  • Sørg for at dækslet nemt kan vippe åbent og lukket uden brug af meget værktøj.
  • Aflæs og mål mellem to tømninger af samletanken for at danne dig et billede af, hvornår den næste tømning skal planlægges.
  • Sørg for at installere en alarm på samletanken, der indikerer, hvornår tanken er tæt på at være fyldt op.
Du kan til enhver tid bestille en samletank tømning hos Anker Christensen. Vi kører til alle byer i Nordjylland fra Frederikshavn og til Randers. 
 

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: