VOGNMAND I FREDERIKSHAVN TIL LØFTEOPGAVER OG CONTAINERLØSNINGER

Står du og har brug en vognmand i Frederikshavn til en løfteopgave eller vognmandskørsel? Så kan vi hos Anker Christensen hjælpe dig. Vi udfører alle typer af vognmandsopgaver. Vi løser bl.a. opgaver som: 

Vores services og udbud henvender sig imidlertid ikke kun til dig, der arbejder eller er bosat i Frederikshavn. Vi dækker hele Nordjylland, fra Hjørring til Aalborg, og alle småbyer indimellem. Så uanset om du befinder dig i Dronninglund, Skagen, Ålbæk eller Hjallerup, er vi altid til tjeneste.

Leje af container i Frederikshavn

Hos os er det muligt at leje en container i Frederikshavn og omegn. Vores services udbydes til både private og erhverv, og med godt 400 containere i forskellige størrelser og modeller, er der rig mulighed for at finde den type, der matcher dit behov og formål.

Vi tilbyder blandt andet følgende containertyper:

Med mere end 35 år i branchen er vi i stand til at tilbyde professionel vejledning og rådgive dig i forhold til dine ønsker. Vi skræddersyer løsningen efter individuelle behov, og vi leverer altid vores containere direkte ved døren eller på den aftalte adresse.

Når du lejer en container til haveaffald i Frederikshavn

… er det en god idé at tjekke op på de gældende regler om håndtering, sortering og bortskaffelse. Bionedbrydeligt materiale som jord, græs og træ omsættes forskelligt, og hos os er det muligt både at modtage rådgivning eller hyre en af vores erfarne vognmænd til at stå for selve affaldshåndteringen.

Ønsker du at leje en container i Frederikshavn eller omegn, så book online eller kontakt os på telefon 98 92 14 59.

Kontakt os

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: