LEJE AF CONTAINER TIL FORSKELLIGE TYPER AFFALD

I dag er affald ikke bare affald. Det kræver omtanke og sortering, og bortskaffelse skal ske i henhold til gældende regler alt efter hvilken type affald og materiale, der er tale om.
SE CONTAINERE
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hos os har vi et stort udvalg af containere til leje, som opfylder forskellige krav og behov til sortering og håndtering af affald fra byggepladsen eller i privaten. Det er bl.a. muligt at leje:

Som professionel vognmandsforretning har vi den nødvendige viden om håndtering af alle typer affald, og vi udlejer containere til haveaffald, jord, træ, byggematerialer, murbrokker, blandet indbo med mere.

Giv os et kald på tlf. 98 92 14 59 for tilbud på udlejning af container samt vejledning om sortering og bortskaffelse af jeres affald.

Er du interesseret i at leje en container?

Hvad koster det at leje en container?

Prisen på leje af container afhænger af flere ting. Hvor stor en container skal du bruge? Hvor skal den leveres? Hvor lang en periode skal du leje containeren i? Har du brug for assistance til håndtering og bortskaffelse af affaldet?

Prisen er baseret på din lokalitet og er billigst tættest på motorvejsnettet E45 og E20. Prislisten viser prisen for levering, afhentning og tømning:

Private: Zoneoversigt

Erhverv: Zoneoversigt

Udlejning af container til affald i Nordjylland

Vi udlejer containere til affald i hele Nordjylland samt Randers.
Vores afdelinger finder du i hhv. Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Randers.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: