KØREPLADER

Billige køreplader i jern til leje

Hos os kan du leje køreplader til både erhverv og privat brug. Vores jernplader er altid rengjorte og plane, så de ligger pænt og lige på underlaget.
Ring nu
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Køreplader

Det er muligt at leje alt fra én enkelt plade til større oplæg til langtidsleje, så græsarealer og belægninger er beskyttet optimalt mod slid og belastning fra maskiner og materiel under hele bygge- eller renoveringsprocessen.

Prisen på udlejning af jernplader er altid skarp, og vores chauffører står altid klar til hurtig og fleksibel levering og udlægning på alle adresser og byggepladser i Jylland.

DET BRUGES KØREPLADER TIL 

Køreplader anvendes typisk af både private og professionelle entreprenørfirmaer, når fliser, græs og andre belægninger skal beskyttes mod tungt gods og maskineri. Derudover har køreplader i jern de fordele, at de giver et solidt underlag, som sikrer bedre arbejds- og tilkørselsforhold på byggepladsen.

I situationer med ufremkommeligt terræn er køreplader ligeledes med til at gøre området farbart, så både arbejdere og maskiner får let adgang til sitet.

FORSKELLIGE MÅL - FASTE PRISER

Ved udlejning af køreplader kan du vælge mellem forskellige størrelser og tykkelser, alt efter hvilke krav og behov du har. Vores jernplader fås i henholdsvis 1,5 x 3 meter og 2 x 3 meter, samt i 14 mm eller 22 mm tykkelse.

Er du i tvivl om hvilke køreplader, der bedst egner sig til dit projekt, og hvor mange du har brug for, står vi altid klar med gode råd, vejledning og tilbud på telefon 98 92 14 59.

Hurtig og fleksibel levering

Når der skal køre tungt gods og materiel på et byggeområde eller offentlige veje, kan det være nødvendigt med udlægning af køreplader i ordentlig kvalitet.

Når du lejer køreplader i jern hos os, er du sikret solide og slidstærke plader, som leveres med vores helt nye kranbil udstyret med løfteåg. Kørepladerne er designet med runde hjørner og løfteøje, således de er lette at håndtere og udlægge af vores chauffører.

Ved udlejning af køreplader får du et samlet tilbud på levering, udlægning og returkørsel. 

Du har desuden også mulighed for at leje en container til sortering og håndtering af byggeaffald m.m., og få begge dele leveret samlet til en attraktiv pris. Vi tilbyder ligeledes levering af sand, grus, muld og lignende til dit projekt. 

Udlejning af køreplader i Nordjylland

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan leje køreplader i jern? Så er du kommet til det rette sted. Hos Anker Christensen udlejer vi køreplader både til privat og erhverv. Nedenfor kan du se, hvor vores afdelinger er placeret:
Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Randers.

Book online eller ring til os direkte på telefon 98 92 14 59.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på køreplader

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: