SNERYDNING

Snerydning og saltning af fortov for private i Hjørring

Frost og sne er vinterens helt store udfordringer. Det er ofte et stort arbejde at rydde sne på fortovet og sørge for, at det er sikkert at færdes derpå. Hos Anker Christensen kan du få hjælp til disse opgaver.
Ring nu
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Vi tilbyder snerydning og saltning af fortove. Ring på telefon 98 92 14 59 og få et uforpligtende tilbud.

Vi kører ud til hele Hjørring by, hvor vi har mange års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse. Med vores store lokale kendskab og ekspertise er du sikret en stabil og kvalificeret snerydnings- og saltningsservice.

Skal du med på vores rute denne vinter? Book nu på telefon 98 92 14 59 og bliv klar til en vinter uden bekymringer.

Snerydning og saltning for erhverv i Hjørring og omegn

Frostglatte veje og sne kan være årsag til mange forskellige trafikale problemer i vinterhalvåret. Store mængder sne kan gøre det besværligt for både medarbejdere og kunder at parkere og komme tørskoet frem.

Hos Anker Christensen hjælper vi hvert år adskillige erhverv med snerydning og saltning, så medarbejdere, kunder og andre besøgende kan komme trygt og sikkert frem. Vi sørger for, at alle befærdede arealer omkring jeres virksomhed er tøet og klar, når I møder ind om morgenen.

Vores services med saltning og snerydning benyttes af en lang række erhvervsvirksomheder, herunder store boligforeninger, private grundejerforeninger, haller, offentlige anlæg, tankstationer og meget mere.

Vi har mange års erfaring med vintertjeneste i Hjørring og omegn, og har derfor stort lokalt kendskab. Når du booker snerydning og saltning hos Anker Christensen, kan du være sikker på, at du får en stabil service af høj kvalitet.

Vi har stadig plads til flere kunder på ruten, så ring på telefon 98 92 14 59 og bliv vinterklar, inden frosten for alvor kommer.

Kontakt og modtag et uforpligtende tilbud på snerydning

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: