Levering af herregårdssten i container

RING NU
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Herregårdssten er nok den mest brugte sten i Danmark. Langt de fleste haver er beriget med denne type sten, fordi den er så klassisk og nem at designe flisebelægning med. De er nemme at arbejde med, fordi de ikke er større end 14x21 cm. Størrelsen gør, at de er håndterbare og lette at sammensætte i flere design og måder at lægge fliser på, såfremt du ønsker det.

Få leveret herregårdsfliser til små og store projekter

Når du skal i gang med dit næste store haveprojekt, er det værd at overveje hvilken farve fliser, du gerne vil have. Du kan nemlig bestille herregårdsfliser i rødmix eller gråmix. Hvis du har mod på det, kan du endda lave et flot design og mixe begge farver.

Hos Anker Christensen bestiller du herregårdssten, som vi leverer i store bestillinger på container. Alt efter hvor mange du skal bruge, kan vi altid finde et tilbud på herregårdssten til dig, der skal bruge ekstra store mængder.

Hos Anker Christensen hjælper vi gerne med at finde billige herregårdssten og gode tilbud på dine kommende haveprojekter. Det er ikke overraskende, at rigtig mange danskere tyr til denne type flise. Den flotte overflade og slåede kant er behagelig at se på, og derfor er de ideelle til alt lige fra nye terrasser til udvidelse af indkørsler. 

Herregårdssten lige til indkørslen

Foruden det sædvanlige udvalg af grå og røde herregårdssten er det også værd at notere tykkelsen på stenene. Skal du for eksempel bruge dem til din indkørsel, bør dine herregårdssten være 7 cm tykke. På den måde holder de bedre til tyngden af biler, der jævnligt kommer til at færdes i indkørslen.

Herregårdsfliser er en af danskernes foretrukne fliser i havebelægning, fordi den kan bruges til så mange ting.

Hvis du allerede har brugt herregårdssten til en ny terrasse og indkørsel, kan du altid bruge resterne til at markere dine havebede efterfølgende. Den snorlige kant med holmegårdssten kommer til at se stringent og ordentlig ud i hele haven. Og så holder den ukrudtet tilbage fra græsplænen.

Du kan hver dag kontakte Anker Christensen for at få et tilbud på herregårdssten, som vi selvfølgelig leverer hjem til din adresse.

Vores afdelinger

Find din lokale afdeling her: